040 688 225 [email protected]

ALFACARE autokozmetika sa stilom

ALFACARE kompletna linija proizvoda za njegu i održavanje vozila za profesionalce i hobiste. Profesionalni proizvodi i 18 godišnje iskustvo u profesionalnom sektoru pranja jamstvo su kvalitete i hobi proizvoda u maloprodajama.

Vlastita proizvodnja i vlastiti razvoj, stalno unapređivanje formulacija, vrhunski dizajn ambalaže, pristupačne cijene naše su prednosti koje naši partneri i kupci nagrađuju vjernošću na obostrano zadovoljstvo. Obratite se s povjerenjem, Vaš Alfa Car d.o.o., Čakovec.

Saznajte više na www.alfacare.hr

HOBBY PROIZVODI

VANJSKO ODRŽAVANJE

VANJSKO ODRŽAVANJE

Čisto i održavano vozilo daje pravu sliku njegova vlasnika koji mari o svome limenom ljubimcu.

UNUTARNJE ODRŽAVANJE

UNUTARNJE-ODRZAVANJE

Prema mnogobrojnim anketama i istraživanjima za ugodnu i sigurnu vožnju od izuzetno velike važnosti je imati čistu, urednu i održavanu unutrašnjost automobila ili nekog drugog vozila kojeg koristimo. Vožnja u čistom vozilu svakako je ugodnija od vožnje u neodržavanom i neurednom vozilu.

LJETNI ASORTIMAN

LJETNI-ASORTIMAN

Za sigurnu vožnju ljetnim mjesecima najvažniji proizvod je ljetni stakloper i odstranjivač insekata bez kojih se nemojte spremiti na put, pogotovo na neku dužu relaciju.

ZIMSKI ASORTIMAN

ZIMSKI-ASORTIMAN

Zamagljena i zaleđena stakla, slaba vidljivost iz vozila, smrznuta vrata i bravice za otključavanje. Za sve ove probleme tu je ALFACARE autokozmetika, a zimske gume potražite u Alfa Car trgovini.

TEHNIČKI PROIZVODI

TEHNICKI-PROIZVODI

Uz proizvode za vanjsko i unutarnje održavanje vozila ALFACARE nudi i cjelokupni tehnički asortiman. Od proizvoda za pranje i čišćenje masnoća i nečistoća na motorima i kočnicama, antifriza svih vrsta, spužvi i raznih krpi te destilirane vode i paste za pranje ruku pa do čistila za klimu, vrhunskog proizvoda za čišćenje i dezinfekciju unutrašnjosti vozila.

MIRISI

MIRISI

Naše mirise možete, osim u vozilima, koristiti i u svim prostorima u kojima boravite jer su potpuno bezopasni i ne ugrožavaju zdravlje, a odgovaraju i osobama osjetljivima na industrijske mirise. U ponudi su mirisi u obliku pumpice, mirisnog lista i bočice.

PROFESSIONAL PROIZVODI

Dugogodišnjim iskustvom, vrhunskim tehničkim znanjem i maksimalnom kvalitetom proizvoda izradili smo cijelu liniju profi programa za njegu i održavanje svih vozila te možemo sa sigurnošću tvrditi da smo vodeći proizvođač autokozmetike za profesionalce u regiji.

Nudimo proizvode za sve vrste praonica, ručne, automatske – tunelske i portalne te samoposlužne.

Od proizvoda za pretpranje vozila pa sve do finalizirane zaštite izvana,  dubinsko čišćenje unutrašnjosti, pranje podova i još mnogo proizvoda namijenjenih za profesionalce.

[/vc_column]