040 688 225 [email protected]

Kako očistiti motor vozila?

24
srp

U nastavku u potpunosti prenosimo članak Cro PC portala o čišćenju motora vozila.

Uz izvrstan Alfacare čistilo za motor, okušali smo se u pranju i čišćenju motora našeg limenog ljubimca

Tijekom godina i prijeđenih kilometara kao i servisiranja, dolijevanja ulja, antifriza, vode i drugih tekućina, motor kao i prostor motora vozila zna postati poprilično uprljan. Osim što vizualno nije lijepo vidjeti neuredan prostor motora, on ponekad doprinosi i performansama samog motora, posebice ako su na motoru prisutne veće naslage ulja i prašine. Na sreću, uz izvrsno Alfacare čistilo za motor, održavanje motora i prostora motora nije teško, a rezultat je naprosto – briljantan.

Uz izvrstan Alfacare čistilo za motor, okušali smo se u pranju i čišćenju motora našeg limenog ljubimcaNanesi i ukloni
Čistilo za motor u spreju za vanjsko pranje motora i dijelova motora iz Alfacare asortimana, sredstvo je za temeljito odstranjivanje svih nečistoća, poput ulja, masti, čađe i drugih tvrdokornih naslaga. Prije uporabe važno je dobro protresti sredstvo, te potom jednakomjerno raspršiti proizvod na ohlađeni motor. Sredstvo ćemo ostaviti djelovati nekoliko minuta, a potom isperite mlazom tople ili hladne vode. Ako mislimo da bi voda mogla nanijeti nekakve probleme vozilu, preporučljivo je nakon pranja vodu ispuhati komprimiranim zrakom ili u krajnjem slučaju motor ne isprati vodom nego samo prebrisati krpom.

Redovom uporabom Alfacare čistila za motor, postići ćemo da motor i dijelovi motora dugo vremena ostanu poput novih, a zasigurno će i doprinijeti boljem radu i ponašanju motora našeg limenog ljubimca.”

http://www.cropc.net/autozona/testovi/2702-help-kako-ocistiti-motor-vozila

Ostavite komentar