040 688 225 [email protected]

MULTIBRAND SERVIS – SVE MARKE VOZILA

multibrand-servis

Kvaliteta naše usluge temelji se na profesionalnosti, ljubaznosti i iskustvu. Vaš smo dugogodišnji partner u ovlaštenom servisiranju kao i multibrand servisiranju odnosno servisiranju svih marki vozila. Dajemo garanciju na sve izvedene radove te se vrhunskim tehnološkim znanjem, niskim cijenama i visokoškolovanim stručnim kadrom uz svakodnevno učenje novih tehnologija trudimo biti u samom vrhu servisne mreže u Hrvatskoj.

OVLAŠTENI SERVIS PIAGGIO, GILERA i VESPA

ovlasteni-servis-piaggio

Vožnja ljubimaca na dva kotača svakako nije manje važna stoga je Alfa Car pravi izbor za kvalitetno održavanje i servisiranje motorkotača iz grupacije Piaggio, Gilera i Vespa. Uz ovlašteno servisiranje, prodaju originalnih dijelova, garanciju na izvedene radove i akcije koje nudimo također se nalazimo pri samom vrhu servisne mreže u regiji.

OSTALE USLUGE ALFA CAR SERVISA

ostale-usluge

Vulkanizacija i balans kotača te prodaja guma sa besplatnom montažom. Punjenje guma dušikom. Kontrola i čišćenje klima uređaja. ECO test za OTTO motore. Dubinsko čišćenja motora. Kemijsko čišćenje vozila. Poliranje vozila i farova. Zamjena vjetrobranskog stakla …

OVLAŠTENI PARTNER B.H.S. SERVISA

BHS-SERVIS-MANJA

B.H.S. mreža auto servisa je najstarija i najveća mreža vulkanizacijskih i servisnih radionica u Sloveniji. Temeljna ideja B.H.S.-a je omogućiti kvalitetno i cijenovno pristupačno osnovno servisiranje vozila. Alfa Car je dugogodišnji ovlašteni partner B.H.S. servisa u Hrvatskoj te kod nas možete po najnižim cijenama izabrati i montirati gume, felge, rezervne i zamjenske dijelove najboljih proizvođača. Sa Alfa Car-om i B.H.S.-om vaše vozilo je u sigurnim rukama.